12 Ağustos 2009 Çarşamba

doruk nokdasına sende ulaş ozaman oku

Onu kendinden geçirmeye ne dersiniz?

Bir erkeği orgazmdan daha çok kendinden geçiren başka bir şey daha var mıdır sizce?

Seks hayatınızın daha sıradışı ve renkli olması için erkek arkadaşınıza ya da eşinize daha yoğun ve uzun süreli orgazmlar yaşatmaya ne dersiniz?

Onun ve sizin içinde bulunduğunuz psikolojik durum, seks yaptığınız ortam ve hareketlerinizin zamanlaması beraber olduğunuz erkeğin orgazm kalitesini belirleyen temel etkenlerdir.

Bu geceyi onun gecesi ilan edin ’Male Sexual Awareness’ adlı kitabın yazarlarından Barry McCarthy ’Seks zevkli bir paylaşımdan çıkarak kadının doyuma ulaşması için verilen bir savaş haline geliyor’ diyor.

Peki erkeğin yoğun bir orgazm yaşaması için gerekli olan en önemli şey ne?

Tabi ki onu bu noktada rahat ettirmeniz ve bu geceyi onun gecesi ilan etmeniz. Bu gece sizi bırakıp sadece kendine odaklanmasını sağlayın. Sevişmenizin en ateşli yerinde kulağına eğilerek ona her istediğini yapabileceğini söyleyin.

Ertesi gece de siz ona istediklerinizi yaptırın. Böylece seks birbirinize eğlenceli dersler verdiğiniz ve birbirinizin gizli kalan erotik noktalarını keşfettiğiniz bir alan olacaktır.


Orgazma giden gizli yolları keşfedin Seks terapisti Robert Birch’in partnerlerine yoğun bir orgazm yaşatmak isteyen kadınlara birkaç tüyo vererek şunları söylüyor: ’Sabah onu işe uğurlarken seksi geceliğinizin derin yakasından yanlışlıkla dışarı çıkan göğsünüz ya da iş yerinden onu arayarak ona söyleyeceğiniz erotik sözler onun beyninde seks tohumları ekmesine neden olacak ve bu tohumlar gece sizinle yatağa girdiğinde ona güçlü bir orgazm yaşatmak için yeşerecektir’.


Doyuma ulaştırmak için acele etmeyin Beverly Hills Cinsel Sağlık Merkezi direktörü Uri Peles ön sevişme sırasında erkeklerin kaslarındaki baskının arttığını ve sevişme devam ettiği sürece baskı yüzünden erkeğin orada biriken enerjiyi dışarı çıkarma isteğinin de çoğaldığını belirtiyor.


Dolayısıyla erkeğin orgazmdan daha çok zevk almasının genital bölgesinde biriken baskının fazlalığıyla doğrudan orantılı olduğunu söylemek mümkün. Bu bilgilerin ışığı altında ön sevişmeyi mümkün olduğu kadar uzatmaya ne dersiniz?

Planlanmamış seks yoğun bir orgazma gider Bazen çok önemsiz gibi gözüken ayrıntılar bizi uyarabiliyor.

Aniden gelen bir seks isteğiyle o ana kadar yaşamadığınız zevklere ulaşabiliyorsunuz. Günlük sorunlardan arınarak sevişin. Modern hayatın getirdiği kaosun sizin ve hayatınızdaki erkeğin en derinde sakladığınız tutkularınızın ortaya çıkmasını engellemesine izin vermeyin.

Onunla ateşli bir sevişme deneyimi yaşayabileceğiniz en güzel zaman cumartesi ya da pazar sabahlarıdır. Erkekler tatil sabahlarına genelde stressiz ve dinlenmiş olarak gözlerini açarlar ve yine bu zadorukmanlarda vücutlarındaki testesteron hormonu en yüksek seviyededir. durumda onunla eşsiz bir seks deneyimi yaşamak için neden hafta sonunu beklemiyorsunuz?

Hiç yorum yok:


Hakkımda

ülkemizde bu cinselik konuları devamlı üzeri kapalı kalmışdır aslında ilkokuldan eyitim verilmeli bana göre eyitimli toplum herkonuda ilerde olur ,,,,okudunuz yazılar zizi gerçekden aydınlatdı ise yorumlarınzı bekliyorum varsa ,,,bilginiz yorumda yazın ,,yayınlansın saygılarımla