16 Ağustos 2009 Pazar

biraz fantazi

Erkeğinizi Kendiniz Soyun

Sevişmeye başlarken kadınların erkeğini kendi eliyle soymasının yatakta yaşanacak mutluluğun anahtarlarından biri olduğu ortaya çıktı.. Erkeklerin çoğunun kıyafetlerinden kurtulmak için çok fazla ikna edilmesine gerek olmasa da seks sırasında partnerini yavaş yavaş ve şehvetli bir şekilde soymak kadınlara yatak odasında büyük bir ödül olarak geri dönebilir.

cinsellik.gen.tr

Buna göre eğer baştan çıkarmayı hızlandırmak istiyorsa bir kadının ilk yapması gereken erkeğini havaya sokmak olmalı. Bunun en etkili yolu ise tercihen daha önce özenle bir Atmosfer hazırlamak ve yatak arkadaşınıza çeşitli yollardan kur yapmak olacaktır.Artık kadının yatakta pasif olduğu günlerin sona erdiğini kabul edelim. Buna göre de kadının kontrolü zaman zaman ele alıp erkeğin giysilerini ağır ve seksi bir yol kullanarak çıkartması idealdir. Erkeğini soymanın kadınlar için birçok faydası var. Kadınlar bu yolla erkeğe yataktaki rüşdünü ispat edip onu kendi ihtiyaçlarına yönlendirebilir. Ayrıca bu yolla çiftlerin kendi kendilerine soyunarak başlattığı Mekanik sevişmeler de engellenmiş olur.

Uzmanlar da eşlerin birbirini soymasının seks öncesi dokunuşlar,

Cinsel istegin uyanmasi, ya da cinsel cosku, erkek ve kadin vücutlarinin cinsel birlesmeye elverisli hale gelmesini saglar. Bu, bütün vücutta oldukça karmasik degisimlerin olmasi demektir.

Erkekte cinsel istegin uyandigini gösteren en belirgin dönüsüm, penisin sertlesmesi ve diklesmes…

Cinsel istegin uyanmasi, ya da cinsel cosku, erkek ve kadin vücutlarinin cinsel birlesmeye elverisli hale gelmesini saglar. Bu, bütün vücutta oldukça karmasik degisimlerin olmasi demektir.

Erkekte cinsel istegin uyandigini gösteren en belirgin dönüsüm, penisin sertlesmesi ve diklesmesi, kadindaysa dölyolu agzinin ve çeperinin nemlenmesidir. Ayni zamanda kadinin dis üreme organlari (dis ve iç dudaklar) siser ve klitorisi de iç dudaklarin arasindan görünür hale gelir.
Bu fizyolojik dönüsümlerin kaynagi beyindir. Açlik, susuzluk ve uyku istegi gibi cinsel istek de beyinden kaynaklanir. Cinsel arzu, beynin duygulari kontrol eden bölgesindeki bir merkezin uyarilmasiyla ortaya çikar. Beyindeki cinsellik merkezleri çocuklukta görece hareketsizdir, ama ergenlikte hormonlarin ve özellikle androjen düzeyinin yükselmesi beynin bu merkezlerini harekete geçiirir ve böylece bir yetiskinin cinsel istek duymasi mümkün olur.

Beyindeki seks merkezlerini harekete geçiren uyaricilar fiziksel de olabilir psikolojik de. Insan hastaysa, sikintili ya da kaygiliysa, asiri alkol veya uyusturucu madde tüketiminden ötürü bir çöküntü içindeyse ya da reddedilmis ve incitilmisse, cinsel istek duymasi da beklenemez. Buna karsilik, insanin sagligi yerindeyse, keyifli ve huzurluysa, cinsel konularda herhangi bir olumsuz ön yargisi yoksa ve özellikle birine asiksa, kendini “seksi” hissetme olasiligi da o kadar yüksek olacaktir. Cinsel istegi uyandiran etkenlerin basinda, cinsel organlarin ve erojen bölgelerin uyarilmasi gelir. Ama her iki cins de dogrudan bir fiziksel temas olmaksizin da uyarilabilirler. Cinsel istek ve heyecan çok zaman erotik hayal ve düsüncelerin ürünüdür.

Karsi cinsin yer aldigi bir erotik görüntü, bir resim, bir film de cinsel istegi uyandirir.
Erkekler kadar kadinlar da cinsel istek duyarlar. Ama toplumsal kosutlanmalardan ötürü, istek duyma ve heyecanlanma biçimleri farklidir. Genç erkeklerin cinsel dürtüleri, genç kizlarinkinden daha güçlü gibi görünür. Ama yaslanmayla birlikte bu durum degisir. Orta yasa dogru, gençliklerinden itibaren doyurucu bir cinsel deney yasamis kadinlarin cinsel istekleri erkeklerinkine esitlenir, hatta kimi zaman erkekleri asar. Bununla birlikte kadinlarla erkekler arasinda daha kalici bazi cinsel duyarlilik farklari da vardir. Erkeklerde cinsel hayalgücü daha islektir: günün degisik zamanlarinda, yürürken, çalisirken, okurken de erotik hayallere dalabilirler.

Bu, olgun yaslarda kadinlarda da görülmekle birlikteSeks ve Yatağımız

Mutlu bir cinsel ilişki için nelere dikkat edilmelidir? Cinsel ilişki, devam eden sağlıklı bir evliliğin en önemli bölümünü oluşturur. Karşılıklı olarak tatmin edici bir cinsel ilişki kendiliğinden otomatik bir şekilde olmaz. Çiftlerin emek harcaması gerekmektedir. Kişiliğin diğer özellikleri gibi her bir eşin cinselliği de kişiye özgüdür. Her bir eş cinselliğe yaklaşırken diğer eşe saygılı ve anlayışlı olmalıdır. Evlilikte cinsellik konusunda dikkat edilmesi gereken önemli noktaları şöyle sıralayabiliriz.

Parasal konulara dikkat etmelisiniz! Cinsellik ve evliliğin

Hiç yorum yok:


Hakkımda

ülkemizde bu cinselik konuları devamlı üzeri kapalı kalmışdır aslında ilkokuldan eyitim verilmeli bana göre eyitimli toplum herkonuda ilerde olur ,,,,okudunuz yazılar zizi gerçekden aydınlatdı ise yorumlarınzı bekliyorum varsa ,,,bilginiz yorumda yazın ,,yayınlansın saygılarımla