9 Ağustos 2009 Pazar

bayanlarda seks yaşı

Yaşın ilerlemesi sanılanın aksine sona yaklaşıldığının değil yeni başlangıçların habercisi olabilir. Geçen yıllar kadınların cinsel hayatını olumlu yönde etkiliyor ve 40'lı yaşlarındaki kadınlar genç hemcinslerine oranla seksten daha fazla zevk alıyor. İngiliz Good Housekeeping dergisi tarafından 40 yaşını aşmış bin kişi üzerinde yapılan araştırmanın sonuçlarına göre orta yaşlı kadınların yarısından fazlası cinsel hayatlarının gençlik yıllarından daha iyi olduğunu düşünüyor.

Ankete katılan her on kadından dördü haftada iki defa ilişki yaşadığını söylerken, ankette yer alan partner seçimi ile ilgili soruları yanıtlayanların üçte biri eşlerinin olgunluk çağında, gençlik yıllarından çok daha çekici olduğunu söyledi. Buna karşın kadınların dörtte biri gençleri daha çekici bulduğunu itiraf etti.

İngiltere'de kadınların yaşları ilerledikçe macera yaşamaya daha yatkın olduğunu ortaya koyan ankete katılanların üçte biri ise baştan çıkmaya hazır olduklarını söylemekten çekinmedi.

Hiç yorum yok:


Hakkımda

ülkemizde bu cinselik konuları devamlı üzeri kapalı kalmışdır aslında ilkokuldan eyitim verilmeli bana göre eyitimli toplum herkonuda ilerde olur ,,,,okudunuz yazılar zizi gerçekden aydınlatdı ise yorumlarınzı bekliyorum varsa ,,,bilginiz yorumda yazın ,,yayınlansın saygılarımla