9 Ağustos 2009 Pazar

anal sex zevmi acımı

Anal sex (arkadan ilişki) olma halinde içeriye boşalma olursa çocuk olurmu?Bu tip ilişki zararlı mıdır? önden ilişki olması halinde hangi zaman aralıklarında çocuk olmaz?




1-Anal sex (ters ilişki, makattan yapılan cinsel ilişki ) sırasında ,eğer vagina bölgesine sperm bulaşması olmaz ise, gebe kalma ihtimali çok düşüktür.

2-Anüs,kalın bağırsağın dışa açılan ucu olup, bağırsaklarda emilen besinlerin artıklarının boşaltılmasına en uygun anotomik yapıya sahiptir .Vücudun bu bölümü, normal bir cinsel ilişki için gerekli olan özelliklere sahip değildir.Cinsel ilişkide penis dışardan içeri doğru hareketle kadın bedenine giriş yapar.Bu girişin maksimum zevk katsayısı ve kolaylığı için giriş bölgesinin kayganlaşması gerekir.Anüsde (makatta ) kayganlaşmayı sağlayıcı salgı bezleri olmadığı gibi, dışardan içeri girişi sağlayacak şekilde değil, aksine içerdeki dışkıyı dışarı atacak anatomik yapı vardır.Bu yüzden anal birleşmeler zor, travmatik ve kadın için acı vericidir.Anal birleşmelerde, bağırsaklarda normal olarak bulunan ve bulundukları yerde zararsız olan mikroplar, bedenin başka yerlerine taşınarak, hastalık nedeni olabilirler. Bunun en yaygın biçimi, anal birleşmeyi izleyerek kurulan vajinal birleşmede, bağırsaktaki mikropların vajinaya kolayca taşınabilmesidir. Ayrıca tekrarlanan anal birleşme, anüsün sfinkterinin bozulmasına, anüs kaslarının kasılıp gevşeme yeteneğinin bozulmasına ve gaz -dışkı kaçırmalara yol açabilir.
Özellikle internette para kazanma amacıyla kurulmuş sex sitelerinde normal bir ilişki gibi lanse edilen anal sex, kadınlarında zevk aldığı bir ilişki gibi gösterilmesine karşın, ciddi araştırmalarda anal sexin kadınlar tarafından psikolojik ve fiziksel olarak çok rahatsız edici bulunduğu tespit edilmiştir.( ABD de yapılan bir araştırmada anal sex den zevk alan kadın oranı Yüzbinde 2 olarak bulunmuştur.)
Partneri tarafından anal sexe zorlanan,istemediği bir cinsel eylemi yapma ile evlilikte (veya ilişkilerinde ) huzursuzluk yaşama tercihleri arasında bocalayan kadınlarda ciddi psikolojik problemler ve depresyonlar görülebilir.

3-Vaginal ilişki durumunda az veya çok her dönemde gebe kalma ihtimali vardır

Hiç yorum yok:


Hakkımda

ülkemizde bu cinselik konuları devamlı üzeri kapalı kalmışdır aslında ilkokuldan eyitim verilmeli bana göre eyitimli toplum herkonuda ilerde olur ,,,,okudunuz yazılar zizi gerçekden aydınlatdı ise yorumlarınzı bekliyorum varsa ,,,bilginiz yorumda yazın ,,yayınlansın saygılarımla